За поръчки

0877 319 862


Количка: 0МЕНЮ


Ситопечат и тампонен печат

Ивет ПКИ ЕООД предлага висококачествен сито и тампонен печат върху пластмаса, хартия, изкуствена кожа, текстил в това число върху химикалки (пластмасови или метални), запалки, ключодържатели, календар-бележници, глави на стенни и работни календари, тениски, шапки и всякакви рекламни сувенири. 

Ситопечатът е подходящ за изработване на ниски тиражи. При трудни повърхности като метал и някои видове пластмаса, се печата с двукомпонентни мастила, за да остане надписът траен за по-дълго време.

При тампонният печат се изработва клише с изображението, което трябва да бъде отпечатано. Върху клишето се нанася мастило, което пренася образът върху обекта. Може да се прилага върху всякакви повърхности. Може да се ползва за малки и за големи тиражи.

Нашите специалисти са на разположение да ви посъветват коя е подходящата технология за печат върху избраните от вас сувенири.

Цената е различна при двата вида печат. Тя се образува в зависимост от цветността и тиража.

Ивет ПКИ ЕООД разполага на склад с голямо разнообразие от рекламни материали и сувенири-химикалки, запалки, календар-бележници, календари (настолни и работни), пирамидки и много други.

При проявен интерес, моля не се колебайте да се обърнете към наш сътрудник за консултация и ценообразуване на посочените в сайта имейл и телефон.


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива