За поръчки

0877 319 862


Количка: 0МЕНЮ


Реклама в BUSINESS.bg

Ние сме BUSINESS.bg - Онлайн Каталога на фирмите в България. Тук сме от 20 години като ежедневно работим за оптимизирането и утвърждаването на отношенията между клиента и бизнеса. 

За това време успяхме да изработим над 25 000 индивидуални фирмени профила и над 50 фирмени уеб сайта. Базата ни от данни съдържа над 180 000 активни български и чуждестранни фирми. Генерираме между  12 000 и 17 000 уникални бизнес посещения ежедневно. 

По данни на Google,  BUSINESS.bg се класира на първа страница с 14 000 ежедневно кликваеми ключови думи, а общо на първа страница на Google се класираме с над 100 000 думи, термина и словосъчетания. 

Предлагаме ви различни варианти за фирмени профили и рекламни банери в бизнес каталога ни, както и публикуване на новини.

ФИРМЕНИ ПРОФИЛИ

Фирмените профили са на годишен абонамент и включват публикуване на фирмата Ви в конкретни отрасли или ключови думи, по които можете да бъдете търсени.
Оформяме бизнес профила ви чрез поставяне на снимки или изображения – чертеж, скица, диаграма, показващи Вашите продукти или дейност. Подробно описание на дейностите и продуктите които предлагате, както и Линк към сайта Ви.

Рекламни банери

Банерите биват публикувани в конкретни отрасли или ключови думи, както и по думи с които можете да бъдете търсени. 
Оформяме рекламния банер в няколко размера в зависимост от избраното място и поставяне на линк къ Вашият сайт.

Статия в секция новини

Статиите не са на абонаментен принцип и представялват новина свързана с ваша дейност или продукт, които искате да презентирате и да покажете на потенциалните Ви клиенти какво представляват. Включва форматиран текст, снимки, както и линк към сайта Ви.


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива