За поръчки

0877 319 862


Количка: 0МЕНЮ


Изработка на онлайн магазин от BUSINESS.bg

Business.bg  е онлайн компания, с над 20 годишен опит в изработката на Онлайн Магазини. Качествени и работещи онлайн магазини на всякаква тематика.

Изработката на онлайн магазин включва?

 • Респонсив дизайн подходящ за всички устройства
 • Интуитивна система за контрол на съдържанието
 • Без ограничение в броя на продуктите.
 • Лесен и бърз контрол над продуктите, наличностите и поръчките.
 • Онлайн магазин, напълно отговарящ на SEO стандартите за по добро класиране в търсачките
 • Последваща поддръжка при нужда

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Фази на изработка на онлайн магазин

Фаза I. - Разработка на дизайн

 1. Респонсив дизайн - подходящ за мобилни устройства и таблети
 • разработва се посредством адаптивна технология за напасване на елементите в сайта спрямо резолюцията на устройството или дисплея на който се визуализира.
 • дизайна се разработва спрямо желанията на клиента

Фаза II. - Програмно осигуряване


 1. Платформа за контрол на съдържанието, в която клиента сам може да променя, добавя или изтрива всеки аспект от онлайн магазина
 2. Внедряване  на разработения дизайн
 3. Модул със слайдер на начална страница
 4. Модул с препоръчани продукти на начална страница
 5. Модул с промоционални продукти на начална страница
 6. Страница с всички промоционални продукти
 7. Неограничен брой страници
 8. Неограничен брой категории
 9. Неограничен брой продукти
 10. Блог система
 11. Страница за контакти
 12. Модул за препоръчани продукти към страницата на всеки един продукт
 13. Опции за избор на размер и цвят към всеки продукт
 14. Опции за наличност: без ограничения в броя и вида на атрибутите
 15. Методи за доставка
  • интеграция с Еконт
  • Интеграция със Спиди
 16. Метод за плащане включени към програмното осигуряване
  • Модул за плащане при доставка
  • Модул за плащане в офис или магазин и вземане на стоката от там
  • Модул за плащане по банков път и изпращане на стоката след получен паричен превод

Фаза III. - Внедряване на съдържание

 1. До 20 продуктови категории въведени при изработката, и неограничен брой категории въвеждани от клиента през системата за контрол на съдържанието
 2. До 200 продукта въведени при изработката, и неограничен брой продукти въвеждани от клиента през системата за контрол на съдържанието

Фаза IV. - SEO оптимизация за търсещи машини

 1. Добаване на h тагове към всяка страница, с ключова дума релевантна за страницата
 2. Добавяне на метаописания, с ключова дума релевантна за страницата
 3. Добавяне на желаната ключова дума в текстовете, релевантна за страницата, поне 5 пъти в самата страница
 4. Инсталиране и конфигуриране на всички модули нужни за бърза и ефективна работа на сайта
 5. Внедряване на онпейдж SEO стандарти, както в html шаболна, така и в php кода на платформата, както и внедряване на плъгини.
 6. Генериране на сайтмап от вида xml, който се подава на google за бързо и навременно откриване и индексиране на всяка страница от сайта

Домейн за онлайн магазин

Домейна има водещо значение при пускането на пазара на нов онлайн магазин. При вече изграден авторитетен бранд, който е добре познат офлайн, то логично е да изберем домейн съответстващ на бранда и да се продължи популяризирането му, но ако ще се създава нов бранд, то може да проверим за Вас за стари домейни в продажба или да Ви помогнем в избора на нов.

Избор на хостинг за онлайн магазин

За да изберем правилно хостинг параметрите за онлайн магазина, трябва да се направи проучване за прогнозен брой посетители на сайта, както и размера на самия сайт, като брой продукти и категории, това ще определи нуждата от ресурс и ще обоснове избора между евтин споделен хостинг или по-скъп, но по-ефективен нает или собствен сървър.

Платформа за изработка на онлайн магазин

Избора на платформа се определя от вида и количеството на продуктите, както и от желанията и бюджета на собственика на онлайн магазина. За малки онлайн магазини с до 1000 продукта удачно е да се ползват платформи като Opencart, която е добре позната в страната. С нея се работи лесно, има достатъчно програмисти с опит в нея и винаги бихте могли лесно и евтино да развиете бъдещи модули и екстри за онлайн магазина. За по голяма продуктова гама препоръчваме използването на Magento, като система за онлайн магазин, която благодарение на силно ефективната си функционалност може да направи лесно модифицирането както на всеки един продукт, категория, филтър, но и позволява добавяне на различни модули директно през админ панела без да се налага допълнително програмиране.Опцията за Къстъм система разработена специално за нуждите на изработвания онлайн магазин, което ще гарантира най-добри успехи, поради факта че ще се наблегне само и единствено на желана функционалност и работата с онлайн магазина, както от страна на потребителите, така и от страна на администраторите ще бъде лесна и бърза, е винаги по-добрия вариант.

SEO оптимизация

Един онлайн магазин не би бил успешен ако никой не знае за него, най-добрия и ефективен в дълъг период от време метод за популяризиране на нов онлайн магазин е SEO оптимизацията. Когато всички аспекти познати ни за по добро класиране към момента на изработка на онлайн магазин се приложат от самото начало и се публикува пълен и завършен уеб сайта, толкова по ефективна ще е работата по оптимизиране. Оптимизацията на магазини до известна степен се различава от такава на презентационен уеб сайт, тъй като нуждите са различни. Имаме различни типове съдържание което трябва да се класира в търсачките - категории, продукт, бранд.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива