За поръчки

0877 319 862


Количка: 0МЕНЮ


Партньори

ИВЕТ ПКИ ЕООД дистрибутира продукти на водещи производители и вносители в областта на канцеларските материали, офис консумативите и ученическите пособия - ПЛАСИ ООД, ЮНАЙТЕД СТЕЙШЪНЪРИ ГРУП, АРГОС ПРИМА ООД, МУЛТИКО, ПЕРФЕКТ, РОНОС, ВИП ОФИС ООД, ХИЛОК ООД, ФИСТО КОМЕРС, СК ТЕМИДА, ОФИС-КОМПЛЕКТ ООД и др., които се продават на едро на техни базови цени.

По време на дългогодишната ни съвместна работа с тях са изградени коректни взаимоотношения.  Ето част от марките, с които ИВЕТ ПКИ търгува: MAS, Spree, Europe, Erich Krause, Maped, Novus, Schneider, Stabilo, Faber Сastell, Milan, BIC, Staedtler, Assistant, Хемус, PlayLand, Marker, Black and White, Cassa, Hama, Omega, Colop и много други.

В областта на печатните изделия и счетоводните формуляри , основният ни партньор е МУЛТИПРИНТ ООД, гр. Костинброд, водеща печатница в България. Преобладаващата част от счетоводните формуляри, тетрадки, календар–бележници и работни календари са произведени в МУЛТИПРИНТ ООД. Дружеството  е основният ни партньор и в реализацията на рекламните кампании на фирмите, наши клиенти.

АТС БЪЛГАРИЯ ООД е нашият най-голям партньор в сферата на консумативите за принтери и копирни машини, утвърдило се като една от водещите фирми в България, които предлагат съвместими консумативи за матрични, лазерни и мастиленоструйни принтери и копирни машини.
 


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива