регистрация | вход
0 продукта в количката 0,00 лв.


My status

Телбод машинка No10 MGY

Телбод машинка No10
Цена: 1.85 лв.

Код: 03-105-022


Производител: MGY


Избери:

 
 
 

Телбод машинка за телчета №10 MGY

  • Капацитет до 10 листа
  • Дълбочина на шиене до 55 мм