регистрация | вход
0 продукта в количката 0,00 лв.


My status

Електрически самобалансиращ скутер Airwheel S3

Електрически самобалансиращ скутер Airwheel S3
Цена: 3590 лв.

Код: 04-253-005


Статус: По поръчка


 
 
 

Електрически самобалансиращ скутер Airwheel S3

НS3 - Бъдещето на личния транспорт

Airwheel S3 не само съчетава нови технологии и наука, но е и изключителен с материалите, използвани за направата му. Рамката е изработена от лека магнезиева сплав, която придава изключителна здравина. Технологията за обработка на материалите е на нивото в автомобилостроенето. Всичко това допринася за вашата безопасност и удобство.

Безопасно каране с двойно осигуряване

Оборудван с два стабилизиращи чипа, подкрепени от използването на софтуер, базиран на системи, използвани в авиацията, гарантиращи безопасността и стабилното шофиране. Използван е модерен процесор, с тактова честота 1024 fps.

Интелигентната система за управление на батерията и интелигентната система за защита на захранващия блок, не само изчисляват прецизно количеството електричество  и зареждат / разреждат, но също така осигуряват защита по ток, напрежение, температура и прексъсване на връзката.

S3 има вградена интелигентна система за балансиране, за да поддържа баланс, използваща принципи за контрол от аерокосмическата индустрия, софтуер с размит алгоритъм и жироскопсна система. Системата прецизно изчислява данните в реално време и дава обратна връзка към елементите. S3 разполага с бързо време за реакция от 0,03 секунди, фино настроено за моментно и интуитивно управление. S3 е оборудван с две супер широки ChengShin гуми, с изключително широка контактна повърхност  за по-добра стабилност при шофиране, за да ви осигури безпрецедентен пробег и вълнуващо шофиране.

Пълна оптимизация на мощността за удължаване живота на батерията

Към акумулатора на S3 е добавен прекъсвач, който при изключване прекъсва цялата система за захранване - захранващия източник, интелигентния чип, електрическата машина и осветителните тела.
В същото време високата степен на разряд значително намалява времето за зареждане на батерията, като удължава живота й до 2 години. Освен това, по този начин значително се повишава времето за съхранение на акумулаторите - 1.5 пъти по-дълго от времето за съхранение на обикновените батерии.

Оригинална японска Li-ion батерия

Батерията има многобройни цикли за зареждане, 3,8 пъти повече и 2,9 пъти по-голям живот на обикновените Li-ion батерии, незапалима и екплозивоустойчива

ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА

За да се предотвратят наранявания, причинени от превишаване на скоростта, Airwheel има зададена максимална скорост. Когато скоростта надвиши 12 км / ч, предният край на педала ще се покачи постепенно,
а когато скоростта надвиши 16 км / ч, педалът ще застане под ъгъл от 10 ° спрямо повърхността, което ще ви спре да се накланяте допълнително, за да ускорите.

 
ЗАЩИТА ПРИ НИСЪК ЗАРЯД НА БАТЕРИЯТА

Когато нивото на заряда падне под 15%, всичките четири светлини ще мигат и зумера ще сигнализира. Предният край на педала ще потъне, за да ви принуди да забавите и в крайна сметка да спрете. Моля, не се опитвайте отново да карате, в противен случай може  да   претърпите внезапна загуба на мощност и да паднете.

ЗАЩИТА ОТ ПРЕОБРЪЩАНЕ

Когато Airwheel се наклани над 45 ° настрани, например ако се обърне, системата за управление ще активира защитата от преобръщане. Двигателят ще спре незабавно, за да предотврати нараняванията.

ЗАЩИТА НА БЕЗОПАСНОСТТА

Когато нивото на мощността падне под 15%, всичките четири светодиода светват и зумерът ще изсвири. Когато защитната функция за накланяне е активирана, зумерът ще издаде дълъг звуков сигнал, а светодиодният индикатор на бутона за захранване ще мига непрекъснато.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Материали: Магнезиева сплав+алуминиева сплав + Lexan поликарбонат
Цветове: Сребрист мат + порцеланово бяло + полупрозрачно небесносиньо+ оранжев
Височина: 1280 мм
Дължина: 587 мм
Широчина: 613 мм
Тегло: 22.4 кг
Размер на гумите: 8"
Височина на водача: 1.5 м ~ 2.1 м
Товароносимост: 120 кг
Максимален ъгъл на изкачване: Около 15° (за водачи до 60 кг - до 18°)
Максимална скорост: Около 18 km/h
Капацитет на батерията: 520 WH
Време за зареждане: около 180 минути (80% за около 120 минути)
Зарядно напрежение: AC100-240 V 50-60 Hz
Светлини: 2 бр. предни светлини, 2 бр. задни стоп светлини, 2 бр. амбиентно осветление